Novelab

coworking space

Project Info

Date 2018
Place Novello (CN)
Commission Novelab (ANCI; Comune di Novello)
Typology Set up
Surface 65 mq
Materials and finishes Powder-coated steel; birch wood

Project Description

The set up for Novelab derives from a participatory planning process with citizens, stakeholders and future users of the center.
The process of co-planning distributed in several moments and activities has determined the concept of the project: a space that is young, open and flexible, but one that maintains a link with the past of a nursery school.
Izmade proposed the cornicetta as a concept that takes into account the world of childhood education and the modularity of geometries. Geometric designs have thus become the design rule for the formal composition of Novelab furnishings.

 

Would you like something similar to this project?

Contact us!