An extra room

conservatory

Project Info

Date 2019
Place Rivoli (TO)
Commission Private client
Typology Greenhouse
Surface 15 mq
Materials and finishes Metal; colored and transparent glass; rusticated solid larch wood

Project Description

Federica has entrusted the desire to extend her home to Izmade.

Federica wanted a winter garden, as glazed as possible to place in the courtyard in front of the house.

The structure is composed of a metal frame, glass, some of which was colored and a rusticated larch solid wood deck. The orangery has a dimension contained in part to be proportioned with the context of insertion and partly to make the space more welcoming. The greenhouse is completed by a terrace, sliding doors and a lighting system. Federica has completed the space with details and furnishings dear to her.

 

Would you like something similar to this project?

Contact us!