Masala

partitioning wall

Project Info

Date 2018
Place Turin (TO)
Commission Private client
Typology Partition wall
Surface 18 mq
Materials and finishes Oak strips (simple and powder-coated in white)

Project Description

Inside a private apartment, the clients have requested the realization of a sliding wall that could divide the kitchen area from the living room in a reversible manner and that, at the same time, maintain the airiness of the environment.

The choice of material and design has been studied to be customized: the flooring in durmast suggested using the same material to create high strips connected horizontally to each other by white elements in powder-coated hardware. The result is a tripartite modular partitioning wall, visibly light.

 

Would you like something similar to this project?

Contact us!